НЕ ПРОПУШТАЈ

МАКЕДОНИЈА

Величковски во Струмица (Видео): „Концентрациона влада по изборите е вовед во нова нестабилност, ќе падне на првиот недоговорен тендер.

Величковски во Струмица (Видео): „Концентрациона влада по изборите е вовед во нова нестабилност, ќе падне на првиот недоговорен тендер. Се ...

Read More »
Close
WpCoderX