НЕ ПРОПУШТАЈ

МАКЕДОНИЈА

ВОЛЦИ ЗАДАВИЛЕ 10 КРАВИ

Десетина крави се задавени синоќа во селото Пресека од волци кои ги нападнале говедата и ги умртвиле. Сточарите кога дошле ...

Read More »
Close
WpCoderX