НЕ ПРОПУШТАЈ

МАКЕДОНИЈА

Илиевска жестоко ги нападна претставниците на ДПМНЕ од советничката говорница: Не поддржавте ниту еден протест против загадувањето на воздухот!

Советничката во битолскиот совет Габриела Илиевски изрази зачудување што советниците од редовите на локалната власт изразиле согласност дека треба да ...

Read More »

Додека Градоначалникот на Куманово носи цвикери од стотици евра ова 8 члено семејство нема шпорет за греење и живее во голема сиромаштија

Хуманитарната организација „Крепост“ од Куманово подари шпорет на дрва и поголема количина на друга хуманитарана помош на семејството осумчленото слепо семејство ...

Read More »
Close
WpCoderX