НЕ ПРОПУШТАЈ

СТАВ

КАЈ СТЕ БЕ ЌОСИЊА

Ако држеа до збор, до свое мислење, и имаа барем малку од кичмата среде таа аморфна мускулесто замастена маса што ...

Read More »

Со Заев на чело на влада, Македонија ќе стане граѓанско општество на рамноправни граѓани и ќе се смалат причините за редефинирање на државата

Постои една приказна за тактиката на Ругова во време на претседателските избори во Србија 1992 година. Тогаш САД проценија дека ...

Read More »
Close
WpCoderX