НЕ ПРОПУШТАЈ

СВЕТ

(ВИДЕО) Погледнете како се протестира во Франција. Француските земјоделци фрлаат тони измет по патиштата и пред административните згради

Погледнете каков начин на револт изразиа француските земјоделци пред околу 1 година. Земјоделците во Франција протестира поради намалувањето на цените ...

Read More »
Close
WpCoderX