НЕ ПРОПУШТАЈ

СВЕТ

КОШМАРОТ НА БЕЛГРАД СЕ ВИКА ШЕШЕЉ

Меѓународниот трибунал во Хаг вчера конечно го ослободи српскиот националист Воислав Шешељ. Отпаднаа сите обвиненија за злосторства против човештвото, како ...

Read More »
Close
WpCoderX