КУЛТУРА

Пораснавме со нив. На денешен ден прв пат е прикажан цртанот Том и Џери

Многу генерации растеа со цртаниот филм „Том и Џери“ кој за прв пат беше прикажан на 10 февруари 1940 година. Првата епизода на цртанот, што ги прикажува авантурите на глувчето Џери и мачорот Том, се викаше „Мачорот доби отказ“ (Puss Gets the Boot). Share PostTwitterFacebookGoogle +1Email

Read More »
Close
WpCoderX