НЕ ПРОПУШТАЈ

ЗАБАВА

Курир повторно лаже?

Со проокации започнаа денешните блокади на сообраќајот на мостови од страна на „Шарена револуција“ На блокадата кај мостот Гоце Делчев ...

Read More »
Close
WpCoderX