НЕ ПРОПУШТАЈ

Граѓаните ќе победат во оваа искрена борба за слобода и правда

Видео од обраќањето на Благој Бочварски, член на Извршниот одбор на СДСМ на денешниот протест во Скопје за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.

 

 

 

 


Close
WpCoderX