НЕ ПРОПУШТАЈ

Кај ќе им отиде душата на овие монструми?

Иванов е најопасен кога ќе изјави како денес дека ќе постапува според Устав и закон. Пред тоа ќе ги помилувал и тие што тоа ќе го побарале од него а не се се уште помилувани. Значи. Починатиот Коста Крпач треба да поднесе лично барање до него. Во овој стил и Томе Аџиев лустрираше починати лица според Законот за дополнителни услови за обавување на јавна функција. И тие починати лица имаа право на жалба до Управниот суд. Кај ќе им отиде душата на овие монструми?

Ѓорѓи Спасов фб статус


Close
WpCoderX