НЕ ПРОПУШТАЈ

ЧАВКОВ: Тарифата на професорите била од 500 до 1000 евра

Пријавените од студенти директно или индиректно барале парични средства за во рамките на своите службени овластувања да извршат дејствија што не би смееле да ги извршат, односно да им овозможат да се стекнат со преодна оценка по предметите што тие ги предаваат


(ВИДЕО) Вљера Ејупи од ДПA: Ние сме во лавиринт од кој нема излез
ФРОДЕМ: ЕУ и САД да им ги блокира сметките и да им забрани патување на сите кои не го почитуваат дог...
(ВИДЕО) Братот на уредничка на национална телевизија е напаѓачот кај Триумфална порта
ЅВЕЗДАТА НА ПСЖ КАВАНИ ВО ТАЈНА ПОСЕТА НА ВЕЛЕС
СТАРИ ВМРОВЦИ: ВОНДРЕДЕН КОНГРЕС, ЗА ДА СИ ЈА ВРАТИМЕ ПАРТИЈАТА
Пешевски:Тетовци и Скопјани да не се грижат, до април ќе дознаеме кои се изворите на загадување
Close
WpCoderX