НЕ ПРОПУШТАЈ

Да ја сопреме незаконитата продолжена тортура врз Љубе Бошкоски

Да ја сопреме незаконитата продолжена тортура врз Љубе Бошкоски.
Пресконференцијата ќе се одржи утре во 12 часот пред споменикот на бранителите.

Close
WpCoderX