НЕ ПРОПУШТАЈ

Чавков снима, инфомакс објавува!

Чавков снима, инфомакс објавува!
Снимки од безбедносни камери завршуваат на приватни портали, ВМРО-МВРО пак си тера по старо.

Dragan Dacko Dodevski


ФРОДЕМ: ЕУ и САД да им ги блокира сметките и да им забрани патување на сите кои не го почитуваат дог...
(ВИДЕО) Шарената револуција влета на ручек на Марија Петир: ДАЛИ ВО ЕУ АБОЛИЦИРАТЕ КРИМИНАЛЦИ?
Чавков: Разрешувањето на шефот на Алфите, Димовски е согласно со владина одлука
„Шарената револуција“ денеска протестираше во Штип, Струмица и во Тетово
EKСКЛУЗИВНО: Вмровска Македонија низ перото на Кузман Левенов и другите
Државните функционери не смеат во текот на работното време да вршат партиски активности. Но дали тоа...
Close
WpCoderX