НЕ ПРОПУШТАЈ

ФОТО: Илјадници демонстранти тргнаа кон Собранието

Илјадници демонстранти од Владата се упатија кон Собранието:

13479315_10206536280270958_287124201_n13487393_10206536283711044_488255279_n

промо:

Close
WpCoderX