НЕ ПРОПУШТАЈ

ЉУБЕ БОШКОСКИ ВО ПОСЕТА НА ПРИЛЕП

Ова е негова прва посета на градот под Марковите Кули после неговото излегување од затвор.Престојот на Бошковски во Прилеп е дел од неговата посета на населените места во Македонија, каде лидерот на ОМ остварува средби со членови и симпатизери на неговата партија, како и со други граѓани.

За време на престојот во Прилеп, Бошкоски положи цвеќе пред споменикот на Методија Андонов-Ченто.

Љубе Бошкоски во посета на Прилеп  - Ljube Boskoski vo poseta na Prilep

Фото: РеволуционерМК

Разбирате зошто е приведен Здравко Савески и зошто ги бараат другите?
СТАР ВМРОВЕЦ ДО БРАНИМИР ЈОВАНОВИЌ: ОВИЕ НЕ СЕ ВМРОВЦИ, ОВИЕ СЕ КРИМИНАЛЦИ
Еве како изгледало местото на денешното така наречено прилепско “Памук Кале”
ДУШКО МЛЕКАРОТ НЕМОЖЕЈКИ ПОВЕКЕ ДА ГИ ТРПИ ПРИТИСОЦИТЕ ЈА НАПУШТИ ДРЖАВАТА
Ден Дончев шев на изборниот штаб на коалицијата ВМРО НП, Обединети и Достоинство
„ТАВ Македонија“: Аеродромот „Александар Велики“ е отворен и функционира нормално
Close
WpCoderX