НЕ ПРОПУШТАЈ

(ВИДЕО) Кежаровски: Кога е во прашање СЈО, судот носи парадоксални одлуки

Ви го пренесуваме разговорот на 24 Вести со еден од напознатите притвореници во Мкедонија, новинарот Томислав Кежаровски кој беше осуден на четиригодишна затворска казна за текст напишан пет години пред тоа, а само во притвор Кежаровски помина две години. За новинарот кој долги години го следи судскиот систем сегашните судски одлуки се рамни на институционална злоупотреба.


Close
WpCoderX