НЕ ПРОПУШТАЈ

Трамп можел 18 години да не плаќа данок

Со загуба од $ 1 милијарда. Трамп можел 18 година да не плаќа даноци
“Успеав да ги искористам даночните закони на земјата и да излезам од кашата со мојот бизнис. Јас легално ги користев даночните закони во моја корист и во корист на мојата компанија, моите инвеститори, и моите вработени. Мислам, чесно, брилијантно ги искористив овие закони”, рече тој.


ВРИЕ ВО БИТОЛА: Битолачани повикуваат на протест и на „граѓанско апсење“ за „Транспортер“!
Јани Макрадули: Ова глумење лудило на Грујо сите нас ќе не чини нови 7,5 милиони евра фрлени во Вард...
Груевски бара амнестија за себе и за Мијалков, нуди целосно повлекување од политиката!
Ориѓаноски:Заради наше добро, мора да се случи политичка демистификација!
ХИЛАРИ ГО ПРЕГАЗИ ТРАМП И НА ВТОРАТА ДЕБАТА
Солза Грчева: Нашите фер избори ќе наликуваат на трка на 100 метри во која големите партии ќе трчаат...
Close
WpCoderX