НЕ ПРОПУШТАЈ

ЗАЕВ: ГРУЕВСКИ ПОБАРАЛ 63 ПРАТЕНИЦИ? КЕ ГИ ИМА, НО ОД ОПОЗИЦИЈАТА ЗА КРАЈ НА АВТОКРАТИЈАТА

Зоран Заев

Побарал Груевски од граѓаните 63 пратеници …
Ќе има 63 пратеници но од здружената опозиција со граѓаните, за никогаш повеќе да не ја уценува Македонија. Заврши времето на автократија. Доаѓа време на правда, слобода, демократија и единство. Доаѓа време на живот во Македонија.
Македонија ќе го порази режимот.


Close
WpCoderX