НЕ ПРОПУШТАЈ

Го закрвавија народот меѓусебно, скараа брат со брат, татко и син и на крај срекно се ГУШНАА задоволни од нивниот ПРОЕКТ

Го закрвавија народот меѓусебно, скараа брат со брат, татко и син, братучед со братучет, комшија со комшија!!!
И на крај срекно се ГУШНАА задоволни од нивниот ПРОЕКТ!!!
-Е ова е тоа-ОСТВАРУВАМЕ-
Политичари сите станувате ИМПОТЕНТНИ- Пазете да не ви се ДИГНЕ НАРОДОТ…..АМА НАРОДОТ !!!!


Кили до Зоран Божиноски: Тек сега им почнува јебанијада
ИМА ВКУС: Марија Шерифовиќ ја покажа вереницата (ФОТО)
Тарчуловски: Ние бранителите сме душата на овој народ
ДОДЕКА НАРОДОТ СЕ КОЛИ И ВОЈУВА ПОРАДИ НИВ, ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВЛАСТА И ОПОЗИЦИЈАТА СИ РАЗМЕНУВААТ ПРЕГР...
Две национални телевизии наместо со вистинските проблеми денот го започнаа со Сорос
Солза Грчева: Нашите фер избори ќе наликуваат на трка на 100 метри во која големите партии ќе трчаат...
Close
WpCoderX