НЕ ПРОПУШТАЈ

ТОРТЕВСКИ: ПОСЛЕ ОВАА ПОСТАПКА НА ИВАНОВ ТРЕБА ДА СЕ ПРОВЕРИ ДАЛИ ЧОВЕКОТ Е ДЕЛОВНО И ПСИХИЧКИ СПОСОБЕН ДА ВРШИ КАКВА И ДА БИЛО ФУНКЦИЈА!


Close
WpCoderX