НЕ ПРОПУШТАЈ

Генерал Ангелов до Диме Спасов: Ако ние бранителите 2001 бегавме како тебе, од Македонија ништо немаше да остане

Ако ние македонските бранители во 2001-та бегавме како вмровецот Диме Спасов денес, од Македонија немаше да остане ништо.


Close
WpCoderX