НЕ ПРОПУШТАЈ
Од страшилата на власта ке се срамат нивните мајки
Дац: Се отрувме од политика, ДОСТА!
БЕРЛИН: Да се расчисти списокот, да се решат медиумите и да се договори датум за избори!
Министерот Цветков попуштил со нервите и ги нападнал кафекуварките кои го служеле заменик-министерот...
(ВИДЕО) Погледнете ја новата преработка на "Игри без граници" во изведба на Боби Мојсовски...
(ВИДЕО) Арнаудов: Груевски е чесен, а ние баравме директорски места за да можеме да си ги вработиме ...
Close
WpCoderX