НЕ ПРОПУШТАЈ

ИЗРОДИ МАКЕДОНСКИ

Последните неколку дена, на мојот ФБ профил доживувам страшен пропаганден напад од страна на режимските кучиња и, за воља на вистината, од по некој чесен но лошо информиран човек. Безмалку сите коментари се синхронизирани од штабот на ДПМНЕ и содржат слични или идентични вулгарни изрази, клетви и закани проследени со многу граматички грешки.
Бесни режимски песови!!!
Како прво, јас одамна отрпнав на навреди и џабе си ви се сите гнасотии кои ги пишувате за мене! Како второ, мене клетви не ме фаќаат бидејки сум чист пред Бога и правдата! Како трето, јас не се плашев од УЧК во 2001-та, не се плашев од пиратите во 2012-та, не се плашев од ИСИЛ во 2015-та. Затоа, уште помалку се плашам од вас, кукавици и изроди македонски!!! Изроди кои бранете предавник кој ги амнестираше злосторниците од Хашките случаи, предавник кој стави командант од УЧК за министер за одбрана, предавник кој се пазари за продажба на македонското име, предавник и криминалец кој од овој сиромашен и напатен народ украде стотици милиони евра!!!
Изроди Македонски!!! За среќа, малку сте!!! И нормално, готови сте!!!

Стојанче Ангелов


РЕКИ ОД НАРОД И ВО КАВАДАРЦИ
(ВИДЕО) Марјан Николовски: ИРИ не ја објавува анкетата затоа што рејтингот е 3:1 во корист на ДПМНЕ
Неделковски сеуште го провоцира плашливкото Жерновски: Терасата уште си стои!
Говнари што го објавивте видеото, што е бе војна ли сакате? Или само да ви се изнаебеме мајку?
Републиката повторно ќе ја изградиме според илинденските идеали
Министерот Цветков попуштил со нервите и ги нападнал кафекуварките кои го служеле заменик-министерот...
Close
WpCoderX