НЕ ПРОПУШТАЈ

ОМИЛЕНАТА ДИЗАЈНЕРКА НА МИШЕЛ ОБАМА ОДБИ ДА ДИЗНАЈНИРА ОБЛЕКА ЗА МЕЛАНИЈА ТРАМП

Француската дизајнерка Софи Теале, која живее и работи во Њујорк, изјави дека нема да ја облекува новата прва дама. Теале е меѓу омилените дизајнери на Мишел Обама. Во отворено писмо талентираната дизајнерка вели дека одбива да ја облекува идната прва дама Меланија Трамп поради политичките ставови на нејзиниот маж – новоизбраниот претседател Доналд Трамп. Таа ги повика и другите моделиери да го следат нејзиниот пример.


Close
WpCoderX