НЕ ПРОПУШТАЈ

Господин Курц у Македонији

Господин Курц у Македонији
Руководство ВМРО ДПМНЕ -а је данас дуго размишљло о томе дали да курца прими колективно или сваки од њих да курца прими појединачно. У току пријема курца чини се да је најсреќнији био Грујевски.Према курцу људи у тој партији су ги примили добро и дубоко су изразили захвалност.Уз курца било је и других говорника на митингу те партије -јавља Танјуг.

Ѓорѓи Спасов фб статус


ФЕЈСБУК ДЕБАТА, КИЛИ ДО БИЧИКЛИСКИ: ЗАР УШТЕ ВЕРУВАШ ВО ДЕДО МРАЗ? ИЛИ ИМАШ ОБВРСКА ДА ИГРАШ ГЛУПАВА...
Најчевска:Ќе почнам да се сомневам!
Го фрлиле во река возилото на министерството за земјоделство во Битола
Нема позагрижувачко сознание од тоа дека навистина постојат (со)граѓани уплашени од двојазичноста
Со Заев на чело на влада, Македонија ќе стане граѓанско општество на рамноправни граѓани и ќе се сма...
Рамадан Рамадани: Грујо и Сашо не можат да се помират дека ги победи едно селанче од Муртино со помо...
Close
WpCoderX