НЕ ПРОПУШТАЈ

РАСКОЛ ВО КОАЛИЦИЈАТА НА ГРУЕВСКИ! АМДИ БАЈРАМ ЌЕ СЕ ЗАКОЛЕА СО УГРИНОВСКИ ОД ТИТОВИ ЛЕВИ СИЛИ

Почитувани и тоа е можно на крајот од краиштата на власта на ВМРО-ДПМНЕ во заминување на 11-ти декември. Амди Бајрам контра Угриновски со ставовите како правдата со криминалецот Груевски.

Погледнете го најновото видео од Странски Служби:

Амди Бајрам им се заканува на „комуњарите“ од Титови леви сили.

 https://www.facebook.com/%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%A1%D0%BB%D1%83%D0%B6%D0%B1%D0%B8-716386515140965/?fref=ts

Ванхауте сакал да стане член на Aнима мунди и специјалит за мачки според Бичиклиски?
Се доближуваме до точката кога полицијата треба да застане со својот народ, со граѓаните
ОВОЈ СТВАРНО СЕ МРДНАЛ ОД УМОТ - 2 000 денара за еден пар гаќи?!?!? АЛОО ГРУЈООО, ОТИШОЛ СИ СО УМООО...
Грчева: Пратениците на СДСМ се гушкаа со Зврлевски вон камерите
Сега е оној последен момент во кој државата треба да им ја одземеме на мафијашите и да ја вратиме на...
Никола Поповски е само уште еден од оние што живеат во светот исполнет со лаги од Груевски
Close
WpCoderX