НЕ ПРОПУШТАЈ

(ВИДЕО) Ирена Ристиќ во кол центарот на ВМРО-ДПМНЕ

Актерката Ирена Ристиќ на својот фејсбук профил објави пародија на еден од рекламните спотови на ВМРО-ДПМНЕ.

Во пародијата, Ристиќ одговара на телефонски повик претставувајќи се како вработена во кол центарот на ВМРО-ДПМНЕ. Над видеото, актерката напиша „Среќен 11 декември!“.


Close
WpCoderX