НЕ ПРОПУШТАЈ

Али Ахмети веќе му испорачал на ДПМНЕ Премиер Албанец, МВР и промена на име?

Али Ахмети ,веќе испорачал свои барајна до Груевски:
1.Премиер Али Ахмети
2.Артан Груби Министер за полиција
3.Претседател на собрание на Р.М од ДУИ
4.Двојазичност на цела тероторија ан Р.М
5. Промена на Име
Ајде квазипатриоти сславете…………..

Фејсбук Статус на Сашо Денсоски


Close
WpCoderX