НЕ ПРОПУШТАЈ

ДО ДИК ДОСТАВЕН ИЗВЕШТАЈ СО РАЗЛИЧНИ БРОЈKИ ОД ОНИЕ ШТО ГИ ДОБИЛЕ ПАРТИИТЕ! БОНЕВА ГЛАСАШЕ ПРОТИВ ПРЕБРОЈУВАЊЕ НА ЛИВЧИЊА


Се додека државата ни ја водат насилници нема да престанеме да се бориме!
Со договорот од Пржино ДИК требаше да биде деполитизирана
Македонија не е ВМРО-ДПМНЕ! Македонија не е деспотот Груевски и неговата неофашистичка криминална б...
Фрлав боја и ќе фрлам се додека не ве исфрлиме од институциите кои што ги окупиравте
Членови на СДСМ приведени после денешниот протест
ВМРО ДПМНЕ и ДУИ се натегаат кој колку кандидати за судии да има во Академијата
Close
WpCoderX