НЕ ПРОПУШТАЈ

Груевски сака да го оставиме да прави што сака

Сака да каже – не ми се мешајте во мојата прчија, престанете да навивате Македонија да стане нормална држава. Оставете ме да правам што сакам и глумете дека има надеж за ЕУ и за НАТО.

Една работа греши. Амбасадорите (и тоа за жал многу малку од нив) не земаат страна на политичка опција. Туку на принципи. И тоа декларативно. Тоа што не можеш Груевски да го разбереш, е жедта на нацијата за ПРАВДА и НОРМАЛНОСТ! Затоа, најдобро повикај ги граѓаните да не ти се мешаат.

Никола Димитров фб статус


Close
WpCoderX