НЕ ПРОПУШТАЈ

Љубчо Георгиевски возврати жестоко!!! Комуњарите почнаа да ги јадат истите трици од 15 септември 2002

Комуњарите почнаа повторно да ги ручаат старите трици од 15-ти септември 2002 година. За сите оние кои пишуваат дека сум заминал на пат околу светот ги повикувам утре во 11.30 часот на дружење пред споменикот на Александар Македонски. Голем поздрав Ljubco Georgievski Ljubco Georgievski


Од Фб страната на Зоран Божиноски до новинарите: Каква е оваа ваша борба
За Иванов не важи ни Закон ни Устав, само нарачките од Груевски!
ГРЦИТЕ ПРИФАЌААТ ПРОМЕНА НА ИМЕ БЕЗ ТЕРМИНОТ "МАКЕДОНИЈА"
Студентски пленум се огради од Ивана Туфегџиќ: Студентски пленум нема претставник на предстојните из...
Груевски избега од 1-цата затоа што знае дека ке биде поразен од Пендаровски
ДАЛИ ДРЖАВАТА ЌЕ ИМА ДОВОЛНО ПАРИ ДА ГИ ОБЕШТЕТИ ПРИСЛУШКУВАНИТЕ ГРАЃАНИ?
Close
WpCoderX