НЕ ПРОПУШТАЈ

НОВ ЗЕЛАНД И ПОЛИНЕЗИЈА ЈА ПРЕЧЕКАА НОВАТА ГОДИНА

Окленд во Нов Зеланд е првиот град во светот кој ја пречека 2017 година. Огнометот бил истрелан од 328-метарската кула “Скај Тауер” во центарот на градот. Полинезија и неколку тихоокеански острови исто така го прославуваат доаѓањето на новата година.


Close
WpCoderX