НЕ ПРОПУШТАЈ

ПУТИН ИСПРАТИ ЧЕСТИТКИ ЗА НОВАТА ГОДИНА ДО ЛИДЕРИТЕ НА БИВШИТЕ ССР ЗЕМЈИ

Рускиот претседател Владимир Путин честиташе по повод доаѓањето на Нова година на голем број земји од постсоветскиот простор. Путин испрати поздрави на шефовите на Абхазија, Азербејџан, Ерменија, Белорусија, Казахстан, Киргистан, Молдавија, Таџикистан, Туркменистан, Узбекистан и Јужна Осетија. Меѓу државите не фигурира Украина.


24.413 со пасоши но без живеалиште
Гледач на утринската на Сител го разобличи режимот: Дали ке ми ги вратат 3000 евра шо ги дадов за вр...
Ќе ве одерам кога тогаш и тогаш ќе се пишува за вашиот лик и дело, со цело ваше име и презиме, ви ве...
Државните институции се целосно фокусирани кон исполнување на итните реформски приоритети
Шилегов до следбениците на Режимот: Кога на Диме му стана ладно, му ја здувна за сам да се спаси, ја...
Груевски сака да го оставиме да прави што сака
Close
WpCoderX