НЕ ПРОПУШТАЈ

На Груевски не му е проблем Сорос, туку големиот број освестен и разумен народ

Не му е проблем Сорос на Груевски

Знае идиотот дека сите кои протестираа и кои гласаа за промени и живот не ” добиле ” пари од Сорос.

Прблем му е големиот број СВЕСЕН , РАЗУМЕН народ а не знае како да ги стрпа во еден кош, проблем му е што овој голем број сака СЈО да продолжи да работи, и ќе бараат и ќе добијат специално судско одделение.

Груевски е во редовна комуникација со Ердоган.
Содржина на нивната комуникација се методи на справување со критична маса , писмени свесни интелектуалци, кои имаат силно оружје, а тоа се факти кои успешно ја будат свеста кај народот.
Она што Ердоган го спроведува како решавање на интелектуалната свест во Турција, со апсења и отпуштање од работа, за да го потенцира својот афторитарен режим и моќ е совет кој е даден на Груевски како метод кој Груевски треба да го спроведе.

Проблем е што Сорос не му е проблем на Груевски, а и граѓаните кои по основ на проекти земале грантови од Сорос, се ЧЕСНИ граѓани кои немаат флеки зад себе и не го прекршиле законот и Уставот на Македонија.

Во Македонија, малку потешко ќе биде изводливо лица со основано сомнение за сторено кривично дело криминал и корупција со тековни процеси и активни обвиненија како врхушките на вмро дпмне и дуи , да стават под капата на ” соросоиди ” чесни граѓани и да бидат кривично гонети.

Реално, груевизмот не може да прерасне во ердоганизам.

Ивет Ѓорѓиева


Јасминка Ангелова до Оливер Спасовски: Стави го МВР под контрола или замини човеку
Гошев: Оваа власт десет години работи на производство на криза во земјата
СДСМ:Печурки во собите на студентите, хонорари од 1.200 евра за функционерите на ВМРО-ДПМНЕ!
Мирчески: Чисти канали и регулација на коритото на Пчиња во Петровец!
Во име на уплашениот Груевски, Влатче се заканува на оние 613 илјади гласачи, со гневот на 450 илјад...
Груевски сака да го оставиме да прави што сака
Close
WpCoderX