НЕ ПРОПУШТАЈ

Колку ли е заглибен во криминал Али Ахмети?

Колку ли е заглибен во криминал Али Ахмети за да коалицира со оние заради кои изгуби половина од гласачкото тело?
Според мене, не му е гајле на Али ни за јазикот, ни за албанштината, ни за Европа, ни за демократијата.
Според мене, на Али единствено му е гајле за тоа дали може да продолжи со криминалните активности без да биде казнет, и да не дојде на удар на босовите кои се над него.


Close
WpCoderX