НЕ ПРОПУШТАЈ

Миленко повторно се заканува со егзекуции на амбасадори?

Да се преброиме:
– мачкарот Ван Мој-те го сиктердисавме.
– Орав го исшупиравме кај државата шверцер на цигари.
– Гарет го ебаа неговите дома на референдум.
– Бејли заврши во шумите кај Биг фут.
– на разни французинки, немици, холанѓанки амбасадорки исто така им ја пуштивме водата во дипломатскиот ќенеф.

Многу ми е ќеф што вака успешно ги завршија своите кариери во Македонија.
Еден не напредна откако се фати во костец со Македонскиот народ!!!

Кој душман ќе влезе….


Close
WpCoderX