НЕ ПРОПУШТАЈ

Да се собереме 100.000 и да ги избркаме!!! Без насилство – со масовност!!!

Вечерва на протестот и старо и младо, и машко и женско. Откако се уверија дека пред нив стојат револтирани но мирни и културни луѓе, полицајците повторно ги спуштија штитовите. Погледнете една од повеќето причини зошто не треба да дозволиме насилство на протестите. Каде ќе побегне оваа храбра млада мајка со нејзиното слатко дете доколку дојде до насилство? Затоа!!! Да се собереме 100.000 и да ги избркаме!!! Без насилство – со масовност!!!

Стојанче Ангелов фб статус


Close
WpCoderX