НЕ ПРОПУШТАЈ

Иванов ги поткопа темелите, основната функција на државата што требаше да ја води

Со по-милувањето на Иванов, државата изгуби легитимитет (веќе не е фер) да применува закон воопшто, да казнува, да затвора, да одржува ред. Кога ќе и “простите” на речиси целата политичка класа – и тоа кога постои цел брод индиции и основано сомнение за планина од криминал – дали е етички да казнувате граѓани, дали е фер да казнувате и за погрешно паркирање?
Затоа, Иванов ги поткопа темелите, основната функција на државата што требаше да ја води.

Никола Димитров фб статус


Се пресретија демонстрантите и контрадемонстрантите! Тензично пред Соборен храм
Николовски: Државниот ревизор ги потврди сите злоупотреби што ги објавивме
Северина ѝ платила 5.000 евра на актерката само да се појави во нејзиниот спот
АХМЕТИ ИЗБЕГА ОД СООЧУВАЊЕ СО СЛОБОДАН БОГОЕВСКИ? НЕ СЕ ПОЈАВИ НА РОЧИШТЕ ЗА ТУЖБАТА КОЈА ЈА ПОДНЕСЕ
Груевски и Мијалков со досега невидено кршење на правата и слободите на граѓаните!
ДАЛИ ДРЖАВАТА ЌЕ ИМА ДОВОЛНО ПАРИ ДА ГИ ОБЕШТЕТИ ПРИСЛУШКУВАНИТЕ ГРАЃАНИ?
Close
WpCoderX