НЕ ПРОПУШТАЈ

НАД 1 МИЛИОН РАБОТНИ МЕСТА КЕ БИДАТ ИЗГУБЕНИ СО ДОГОВОРОТ МЕЃУ ЕУ И САД

Над 1 милион работни места ќе бидат изгубени во Европа, ако биде потпишан трансатланскиот трговски договор со САД, изјави Марк Дирон од невладината организација за борба против сиромаштијата, во интервју за “Хоризонт”.
Според истражувањето на ЕК договорот кој би носел во просек 545 евра за секое европско семејство е нереален: “Ние сме многу скептични кон резултатите од ова истражување. Ќе цитирам и уште едно, направено по методологијата на ОН. Според него, приходите од извозот ќе се намалат во ЕУ, ќе бидат изгубени работни места, приходите на домаќинствата ќе се намалат, самите европски држави ќе ја намалат трговијата меѓу себе. Сето ова, се разбира, ќе ја разниша финансиската стабилност “.


Училиштата претворени во партиски штабови! Пратеничката Јакимовска ке одржува состанок во Училиште
ЕУ ја кани Македонија на местото на Британија
Уставниот суд никако да раскрсти со крстот во Бутел
ФРЧАТ БАРАЊА ЗА ДУЕЛИ, ОД ВМРО БЕГААТ КАКО ЃАВОЛ ОД ТЕМЈАН! САМКА ОД ПЦЕР ГО ПОВИКУВА СПАСОВ НА ТВ С...
ФОКУС: ГЛАВНИТЕ АРХИВИ СО ПОДАТОЦИ ОД ПРИСЛУШУВАЊЕТО ГИ УНИШТИЛЕ ЗАЕДНО СО ИЗРАЕЛСКАТА ОПРЕМА
БОМБА НА ЉУБЕ БОШКОСКИ: АКО НЕ НАЈДЕА НАЧИН ДА МЕ СТАВАТ ЗАТВОР, КЕ ЗАВРШЕВ НА ДРУГ НАЧИН
Close
WpCoderX