НЕ ПРОПУШТАЈ

Душко Млекарот повторно фатен со Марихуана?

Се извинуваме поради пародичниот наслов. Душко покажува кој е вистински земјоделец а на фотографиите подолу се ниви со компири.

Човекот го малтретираа за 3 корења див коноп и лежеше една година во притвор, додека овие мафијашите се аболицираа сами себе за украдени милиони и неброени злодела, НЕМА ПРАВДА НЕМА МИР!!!

 


И мојот татко партизан на 91 година ќе биде таму
Илија Балто Балтовски: Ако имавте намера да ме заплашите мене и моето семејство, сте ја згрешиле адр...
(ВИДЕО) ЛИЛЕ ПОПОВСКА: Tехничкиот премиер е со погрешна адреса во избирачкиот список на кој ќе се од...
Груевски: Граѓаните на Македонија се господари на ова парче земја
Сега е оној последен момент во кој државата треба да им ја одземеме на мафијашите и да ја вратиме на...
СТРАВ ВО КОСКИ ПОРАДИ КРИМИНАЛОТ!!! ГРУЕВСКИ: ДПМНЕ НЕМА ДА СЕ СОГЛАСИ ЗА ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА СЈО
Close
WpCoderX