НЕ ПРОПУШТАЈ

„Еднооки„ го ставија Владиката Пимен во скеч

Кога веќе се потрудиле да ме нацртаат, тоа треба и да се види. Да им се исплати трудот на цртачите.
Само една забелешка имам. Не го користам зборот “чоече” воопшто, а не па толку често. Или не сум приметил😉


Close
WpCoderX