НЕ ПРОПУШТАЈ

Неделковски сеуште го провоцира плашливкото Жерновски: Терасата уште си стои!

Водителот Миленко Неделковски веке долго време го провоцира градоначалникот на Центар околу рушењето на терасата на ВМРО која инспекциите утврдија дека е дивоградба. Неделковски и денес не изостави да прокоментира околу тоа.

Проливер и Примо неславно си заминаа.
Терасата уште си стои! Исто како и Северна трибина.


Close
WpCoderX